Welkom bij Naccent One More Dress!

Avondje uit met vriendinnen maar je weet niet wat aan te trekken? Moet je naar een feest maar heb je nog geen outfit?

... of gewoon jezelf eens verwennen met een nieuw kleedje of een jumpsuit met een blazer... Met N'accent One More Dress willen we u een leuk assortiment outfits aanbieden tegen zeer mooie prijzen! Neem dus zeker een kijkje!

Je kan bij ons makkelijk 'private shoppen' en zelfs 'late night shoppen'. Werk jij in ploegen, of ben je enkel 's avonds of eens een momentje in het weekendje vrij? Het kan allemaal, laat ons een bericht na wanneer jij graag eens langs komt, en we kijken samen om een momentje vast te leggen. Natuurlijk hebben we ook aan een paskamer gedacht zodat je je favoriete stuks kan passen.

Je kan bij ons terecht na een seintje tussen 9u en 21u en dit 7/7!

Je kan ons ook makkelijk volgen via onze facebook pagina: N'accent One More Dress


Wie ben ik?

Ik ben Nathalie, mama en plusmama van 3 meisjes. Mijn hobby, mijn uitlaatklep en mijn feel-good-therapy is lopen. Ik hou ervan om tussendoor een loopje te doen, daar krijg ik zó veel energie van!!

In het dagelijkse leven ben ik bezig met textielbedrukking, bestickering en  muurstickers bij Textielbedrukking N'accent. Dit alles vanuit ons atelier aan onze woning. In mei 2023 is daar mijn POP-UP kledingwinkeltje N'accent OneMoreDress bijgekomen.

Met OneMoreDress wil ik graag enkele leuke kleedjes of outfits aanbieden aan leuke prijsjes. Ben je van de buurt? Breng ons zeker eens een bezoekje om je favoriete artikel te komen passen, en doe je dit na het geven van een seintje, dan sta je zeker niet voor gesloten een deur!

Wil je ook eens rondkijken op onze website van textielbedrukking en muurstickers? Dat kan op www.naccent.be

Veel liefs Nathalie.